<![CDATA[ATK GURU Tmi M. Ruotsalainen - Ajankohtaista]]>Fri, 10 Apr 2020 07:15:19 +0300Weebly<![CDATA[Atkguru virallinen SumUp yhteistyökumppani]]>Wed, 12 Dec 2018 12:32:12 GMThttp://koivuselka.fi/ajankohtaista/atkguru-virallinen-sumup-yhteistyokumppaniAtkguru (Tmi M. Ruotsalainen) on SumUp korttimaksuvälittäjän virallinen yhteistyökumppani.
Saat kauttamme tietoa ja tarvittavat tukipalvelut maksupääteratkaisun käyttöönottoon. Käyttöönotto on myös itsenäisesti melko helppo tehdä, joten rohkeasti tutustumaan:
https://sumup.fi/?a_aid=atkguru​
]]>
<![CDATA[Huh huh Huawei]]>Wed, 28 Mar 2018 19:19:45 GMThttp://koivuselka.fi/ajankohtaista/huh-huh-huaweiHuawei on julkistanut uusia älypuhelinmalleja ja niistä osa on jo nyt saatavana ja lippulaivamalli tulee myyntiin 16.4.2018. Nyt verkkokaupan puolella on todellisia huipputarjouksia näistä uutuusmalleista! 

Ennakkotilaa siis nyt jos haluat saada Huawei P20 Pro mallin käsiisi ensimmäisten joukossa. Myös suojakotelot kilpailukykyisin hinnoin. Alla olevat tarjoushinnat voimassa rajallisen ajan.

Julkaistut mallit ovat
Huawei P20 Lite 64GB kustannustehokas malli 345€
Huawei P20 128GB Tehokkaampi malli 640€
Huawei P20 Pro 128GB Lippulaiva 840€ (*)
* toimitukset alkavat 16.4.2018

Verkkokauppaan ostoksille pääset TÄSTÄ

]]>
<![CDATA[Korttimaksamiseen vaihtoehtoja]]>Wed, 07 Mar 2018 16:49:05 GMThttp://koivuselka.fi/ajankohtaista/korttimaksamiseen-vaihtoehtojaKorttimaksamisen uusi aikakausi jyrää, ja nyt on tullut aiemmin mainitun iZettlen rinnalle myös toinen erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto, nimittäin SumUp.
Se mikä tekee SumUpista houkuttelevan, on kortinlukijan hinta (39€ jos käytät tätä linkkiä rekisteröitymiseen: http://fbuy.me/ibRcR) sekä provisio. IZettlen provisio on aluksi 2.75% korttimaksun loppusummasta mutta pienenee aina 1.65%:iin jos kuukauden korttiostot on suuria. IZettle toi tähän myös vaihtoehtoisen hinnoittelumallin, joka on automaattisesti uusien asiakkaiden käytössä ja vanhatkin voivat siihen siirtyä, eli 1.95% kiinteä provisio (ei laske jos korttimaksuja on paljon). Tämä onkin suositeltava jos korttimyynti on vähäistä.
SumUp iskee vielä kovemman provisio taksan tiskiin, eli SumUpilla debit kortilla maksaessa provisio on 0.95% ja luottokorteilla (credit) maksaessa 2.75%. Nyt sitten yrittäjällä riittääkin ynnäiltävää että mikä on se yleisin maksutapa joilla omat asiakkaat maksaa. SumUpilla on tarjolla myös kohtuuhintainen kuittitulostin sekä latausasema. Itse kännykkään bluetoothilla liitettävä kortinlukija on ominaisuuksiltaan saman tyyppinen kuin iZettlen lukija, merkittävää teknistä eroa ei näiden laitteiden välille synny.
Jos kiinnostuit käyttöönotosta, olen käytettävissä myös tilausten, käyttöönoton ja opastuksen osalta.
]]>
<![CDATA[Entäs ne varmuuskopiot.. kingston microduo]]>Thu, 11 Feb 2016 12:39:04 GMThttp://koivuselka.fi/ajankohtaista/entas-ne-varmuuskopiot-kingston-microduoNykyään tulee aika paljon napsittua kuvia ja videoita kännykällä, koska se on aina mukana ja sen käyttö on helppoa. Mutta onko kellään koskaan riipaissut ajatus, että ne kaikki kännykällä napsitut muistot häviäisivät kuin tuhka tuuleen, oliko varmuuskopiot kunnossa? Itse olen todennut automaattisen varmistuksen pilveen olevan aika helppoa ja kustannustehokas tapa hoitaa varmuuskopiointi. Kuvat, asennetut ohjelmat ja muut asetukset varmistuvat pilveen. Silti aika ajoin tulee tarve siirtää kuvia puhelimesta toiseen, tai tietokoneelle, tai päinvastoin, vaikkapa musiikkia tietokoneelta puhelimeen. Homma toki hoituu microusb kaapelilla, mutta nyt on tarjolla myös aika näppärä, mobiili vaihtoehto, nimittäin Kingston microduo USB-muistitikku.
No mitä siinä on niin erikoista, onhan USB tikkuja ollu jo vaikka miten pitkään. No, uutta on se, että siinä on kaksi liitintä, tavallinen ns. USB-A liitin, mutta sen lisäksi micro USB liitin joka käy suoraan nykyisiin älypuhelimiin. Tällä tavalla kuvien varmuuskopiointi hoituu vaikka lomareissulla. Ei tarvita kaapeleita tai tietokoneita, kopio kuvista on helppoa ja nopeaa siirtää vaikka pitkin päivää.
Muistitikun paino on kolikon luokkaa, ja koko on muutenkin niin pieni että yhtään pienempikokoisena se olisi jo vaikea irroittaa tietokoneesta. Kulkee mukana vaikkapa lompakon kolikkotaskussa. Kapasiteettia löytyy aina 64 gigaan saakka joten tila ei lopu kesken. Tällä hetkellä USB 2.0 väylän nopeuksilla, mutta sekin riittää toistamaan videokuvaa suoraan tikulta ilman nykimistä tai pätkimistä. Erittäin tervetullut keksintö muistitikkumarkkinoille!
]]>